Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Sitemap Onze diensten Werkterreinen Opdrachten Uw opleiding & coaching Persoonlijke effectiviteit Gedragsverandering Co creatie Organisatievernieuwing en hrm Coaching Assessment Gedragsankers E-learning Artikelen & boeken Wie is Paul van Haaren CV Publicatielijst Ditjes&datjes Maatwerk E-learning modules e-coaching beïnvloeden Intro Beïnvloedeen Filmpje Doelgericht Beïnvloeden Individuele coaching Adam2015 Contact Algemene voorwaarden 

Wie is Paul van Haaren

Wat?Na de studie sociologie van arbeid en bedrijfsleven werkte ik als universitair medewerker in Tilburg en Rotterdam (arbeidsverhoudingen, sociale zekerheid, personeelsmanagement, organisatie- en bedrijfs-sociologie, bedrijfskundige economie, Japankunde). Ik kreeg alle ruimte om onbevangen nieuwsgierig te zijn en om te 'reizen'. Reizen in de vorm van onderzoek, maar ook feitelijk door Europa, Azië en Amerika. Daarna was ik intern adviseur bij TNO en senior consultant personeels- en veranderingsmanagement bij Coopers & Lybrand. Mooie leerscholen in samenwerking dienstverlening, klant- en kwaliteitsbewustzijn. In 1997 vestigde ik me als zelfstandige adviseur in het organiseren en mobiliseren van personeel, in het bijzonder van professionele talenten.

Waarom?Met plezier werk ik samen met mensen die beweging vanzelfsprekender vinden dan stabiliteit en zekerheid. De samenhang tussen wat mensen in woorden zeggen en wat zij feitelijk in hun gebaren doen fascineert. Die fascinatie geldt ook voor wat zij daarbij vinden en voelen bij de richting en inrichting van de organisatie en bij de vormgeving van hun werkomgeving. Ten slotte denk ik graag mee over het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Hoe?De kwaliteit van de dienstverlening wordt geborgd door slotevaluaties, intervisie, trainingen, tevreden opdracht-gevers. Belangstelling voor professionaliteit van dienst-verlening blijkt ook uit publicaties. Momenteel onderzoek ik het P&O beleid voor Millennials, ofwel Young Potentials. Die zijn gevormd door een jeugd met grote economische voorspoed, nieuwe technologieën en respect voor hun persoonlijke opvattingen en keuzes. Een recenter onderzoeksterrein is de kwaliteit van het human resource management aan Nederlandse universiteiten.

Wie? Als persoon sta ik graag bekend als iemand met hart voor de zaak: enthousiast, creatief, zorgvuldig, flexibel, loyaal, inhoudelijk gedegen en teamplayer. Ik adviseer, coach, begeleid werkconferenties en verzorg trainingen, vooral bij de dienstensector van het bedrijfsleven, not-for-profit instellingen en bij de overheid. Wanneer projecten de inzet vereisen van meer dan één adviseur, dan werk ik samen met een aantal even gedreven geestverwanten.Ik ben getrouwd met Lieke, heb twee dochters, een zoon en kleinkind Sterre. Naar eigen zeggen komen ze allemaal nog graag 'naar huis' en dat laten ze ook blijken. Hobbies: koken, tennissen, lezen, schrijven, fotograferen, Japan en de tv-serie Mega Mindy.

Kennismaking met Paul van Haaren

Vele gezichten, allemaal authentiek.Van Haaren Management AdviesPartners in het organiseren en mobiliseren van talenten